O nama

Prica o nama

Preduzeće BIDENA doo, bavi se uvozom i distribucijom profesionalne hemije za održavanje higijene u svim industrijama. Preduzeće BIDENA doo je generalni zastupnik i distributer, tradicionalne nemačke fabrike BUFA koja postoji od 1883 godine i koja spada u jedne od vodećih proizvodjača profesionalih hemijskih sredstava za održavanje higijene. Preduzeli smo sa markom BUFA konsekventan i uspešan korak u smeru kompletnog ponuđača sredstava za profesionalno čišćenje.

Zajednički kreiramo budućnost

Inovativni proizvodni sistemi, ekološki izbor sirovina i najnaprednija proizvodna oprema, obezbeđuje najviši mogući standard kvaliteta. Osnova naše poslovne filozofije je saradnja i duh partnerstva sa korisnicima, dobavljačima i partenerima iz javnog sektora u skladu sa našim sloganom” Zajednički kreiramo budućnost “Pored prezentacije i prodaje proizvoda, stojimo na usluzi i za sva tehnička pitanja kao i rešenja određenih problema u održavanju higijene. Naša obaveza je i obuka kadra u smislu lakše i sigurnije upotrebe sredstva.
Cilj nam je da korisnicima naših proizvoda, u Srbiji i širem regionu, omogućimo dobar rezultat i uspeh u održavanju higijene, te istovremeno obezbedimo dobar odnos cene i kvaliteta.

Po cemu smo poznati?

– PROFESIONALNA HEMIJSKA SREDSTVA ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE
– VRHUNSKI PROIZVODI PO NAJVIŠIM STANDARDIMA
– ŠIROK ASORTIMAN PROIZVODA ZA SVAKU PRIMENU

Sta nudimo?

– KVALITET
– EKOLOGIJA I SIGURNOST
– EKONOMIČNOST
– STRUČNI HIGIJENSKI SAVETI
– ODGOVORNOST

24h na vezi

support-icon
– Vama na usluzi,24H
– Pomazemo ako ima bilo kakvih problema
– Edukujemo
– Prezentujemo
– Mi smo tu za vas

onama-1