Zastupništva

Preduzeće Bidena d.o.o. se bavi uvozom i distribucijom profesionalne hemije za održavanje higijene u svim industrijama.

BUFA

bufa-banner
Preduzeće Bidena d.o.o. je generalni zastupnik i distributer, tradicionalne nemačke fabrike BÜFA koja postoji od 1883. godine i koja se svrstava među vodeće proizvođače profesionalih hemijskih sredstava za održavanje higijene.

Preduzeli smo sa markom BÜFA konsekventan i uspešan korak u smeru kompletnog ponuđača sredstava za profesionalno čišć‡enje.

BONALIN

bonalin-logo
Fabrika Bonalin je Nemačka porodična fabrika koja postoji od 1936 godine.Snagom i kvalitetom proizvoda opstala je sve ove godine na tržištu kako Nemačke tako i u drugim zemljama Evrope.Njena snaga je u labaratoriji,praćenju novih trendova kao i konstantnim kvalitetom proizvoda za održavanje higijene u svim industrijama. Svi proizvodi se mogu naručiti i u drugoj ambalaži i zapremini.Po posebnom zahtevu mogu se dobiti proizvodi posebne namene kao i rešavanje odredjenih problema.

Inovativni proizvodni sistemi, ekološki izbor sirovina i najnaprednija proizvodna oprema, obezbeđuju najviši moguć‡i standard kvaliteta. Pored prezentacije i prodaje proizvoda, stojimo na usluzi i za sva tehnička pitanja kao i rešenja određenih problema u održavanju higijene. Naša obaveza je i obuka kadra u smislu lakše i sigurnije upotrebe sredstava.

Actalys

actalys-banner
“Biotehnologijom pomazemo zaštitu zivotne sredine”

Actalys razvija efikasne biotehnološke proizvode za francusko i internacionalna trzišta. Poseduje razvijenu laboratoriju za istrazivanje, ispitivanje i razvoj i upravo taj pristup kroz stanlo istrazivanje i razvoj daje kompaniji visoku medjunarodnu reputaciju. Proizvodi su veoma efikasni i koriste se u visoko-tehnološkim primenama, ali svi proizvodi su uskladjeni sa najvišim ekološkim zahtevima. Kompanija Actalys je pre izvesnog vremema značajno poboljšala znanje i tehnologiju kupovinom kompanije AMB koja je dugi niz godina bila visoko kotirana u biotehnologiji
Proizvodi kompanije Actalys daju visoke perfomanse i prihvatljive cene a posebno zadovoljstvo im je prisustvo na trzištu Republike Srbije kroz kompaniju Bidena. Beograd
Sa fabrikom Actalys,obzbedjujemo visoke perfomanse kao I ekonomočna rešenja
za problem u sledećim oblastima:

– Ciscenje i odrzavanje u svim oblastima industrije
– Odrzavanje jezera i laguna
– Tretman voda i zemljista, kontaminiranih od strane ugljovodonika

proizvodi sa preporukom

biosolv-frontBIOSOLV
12 funkcija-proizvod na bazi biljnih ulja podmazivanje, odmašćivanje, deoksizacija, uklanjanje čadji
Detaprofi-SetDETAPROFI SET
Specijalna sredstva za uklanjanje mrlja Detaprofi Set mogu se primeniti u predpranju ili post pranju
bacil3dBACTIL 3D
Dezodorans i sredstvo za dezinfekciju, kompatibilan sa namirnicama, Ostavlja prijatan i dugotrajan miris limete
profi-cleanerPROFI CLEANER
Efikasan odstranjivač prljavštine Specijalni koncentrat Industrijski odmašćivač
HACCP-logo-blacknega_tekstila_bedz